torsdag 31 oktober 2013

Brother sister

Här kommer en LO gjort efter veckoskissen på Scrap-Perra. Tycker syskonkärleken lyser i ögonen på storebror, ville så gärna scrappa denna bilden.


Frosty the snowman

Idag gör jag mitt första blogg-inlägg på Kristinas Scrapbooking med denna LO. Vi går ju mot mörkare tider nu och då passar det väl bra att scrappa lite vintrigt? :)



tisdag 29 oktober 2013

Sötnos

Idag bloggar jag en liten sötnos-LO, har kladdat på rejält med mist, akrylfärg och distresser på bakgrunden denna gången :)


onsdag 23 oktober 2013

Embraceable you

Det är i vanlig ordning en helt fantastiskt fin skiss på Lillblomman skissar. Förutom det är det också ett helt fantastiskt pris till den som vinner månadens utmaning. Massa underbara julpapper från Inkido. Dessutom en fin stämpel och vacker spets! Hur fina som helst! Alla gör så otroliga alster så man har nog ingen chans. Men är man inte med är man ju helt chanslös :)
Så här kommer mitt bidrag!
Tack Lillblomman för inspirationen!




tisdag 22 oktober 2013

Happy Halloween

Happy Halloween!! Snart är vi där, hade ett kort som var från förra året som ville bli scrappat. Och med det kom jag på att vi ska köpa en pumpa och göra årets modell :) . Svensk Scrapbooking har en månadsutmaning med tema Halloween, detta blev min tolkning. Massa mist, distresser och stämplar...


söndag 20 oktober 2013

My favorite memories

Det blev en LO till i kväll. Också denna till Allt om Scraps 5-års jubileum. I denna tävling skulle man lifta en LO. Jag valde att lifta upplägget och även stjärnorna. Även här måste jag be om ursäkt för bildkvaliteten. Det har inte blivit ljusare sedan förra inlägget :)
Bilden är från i somras då store killen fick en autograf av David Lindgren. En riktig höjdpunkt!


5 veckor och 5 dagar

Oj, vad tiden sprang iväg :) . Hade ju tänkt hänga på alla 5 utmaningar på Allt om Scrap, och idag är sista dagen. Men gjorde en nu på kvällen, tyvärr är det ju rent omöjligt att få till en bra bild när det är så mörkt. Så... detta är den bästa kvalitet jag kan få till just nu :)
Temat på denna tävling skulle vara "5". Jag har valt en bild på lillan där hon är 5 veckor och 5 dagar gammal.


lördag 19 oktober 2013

Wish I may I might

Har hittat ytterligare en utländsk blogg :) Um Wow Studio , en riktigt läcker skiss fanns det att tolka där! Och lillan sover så sött på bilden:)

I have found another foreign blog :) Um Wow Studio. A really delicious sketch was there to get inspiration from!! And my little one is sleeping so sweetly in the picture :)


Storfot och lillfot

Här är mitt bidrag till Veckans skiss . Min och lillans fot :)
Tack för inspirationen och den fina skissen!


torsdag 17 oktober 2013

Sweetheart

Hittade en sida jag inte tidigare besökt, Scrap our stash, där fanns mycket inspiration att hämta och månadens utmaning bestod i att välja en rad i tic, tac, toe. Jag valde raden "toe", raden med chipboard, arrows och twine.
Tack för inspirationen!

Found a page I never visit before, Scrap Our Stash, a page to find inspiration from! The challange of the month was to choose a row in tic, tac, toe. I choosed "toe", which was chipboard, arrows and twine.
Thanks for the inspiration!


tisdag 15 oktober 2013

I like being me

Creativica har en " jag gillar"- tävling. Och jag fick fundera en stund hur jag skulle tolka denna tävling. Men så fick det bli en "ego-LO" gjord på det sätt jag gillar... massor av färg och kladd :)


4 generationer

Allt om scrap fyller 5 år och har fem tävlingar i sin blogg. En av dem var en inspirationsbild med boken "fem räddar en hemlighet". Jag valde att inspireras av färgerna lila, grönt och vitt samt att använda en siffra i titeln (dock inte siffran fem :) ).


Stooor glass

Lite tillbakablick på sommaren, med en stoooor glass :)
Oliver ville såklart ha den största när han fick välja.
Har gjort denna efter Maries snygga skiss på Scrap-Perra.


Krocketmatch

Sommarens grej blev krocket hos oss. Så man får ju föreviga detta :)
Har gjort denna LO efter en utmaning på Punky Scraps, där man skulle inspireras av en bild. Jag valde att inspireras av färgerna.



måndag 14 oktober 2013

Mysan

Här kommer en LO jag gjort till scrapidoos månadstävling. Man skulle lifta en LO gjord av Märta. Jag valde att inspireras av cirkeln runt fotot och journalingen.
Tack så mycket för inspirationen!



fredag 11 oktober 2013

Jasmines dop

Och här kommer min tolkning av Veckans skiss! Passade mig perfekt så jag hade flera bilder på tackkorts-bilderna som jag gärna ville ha på samma LO :)






Lego Ninjago




En LO om sonens roligaste leksaker just nu, Lego Ninjago. I födelsedagspresent fick han både guld-ninjan och den gröna ninjan och han var överlycklig!
Inspirationen kommer från Allt om scraps designutmaning där man ska inspireras av följande färger,



Och här är min LO.


torsdag 10 oktober 2013

stolt storebror

Hos scrap-perra har de veckoskisser man kan tolka, och jag gjorde denna LO efter veckans skiss. En stolt nybliven storebror :)
Tack för inspirationen!

 

onsdag 9 oktober 2013

Lite kort...

Har ju inte uppdaterat med så mycket kort, här kommer några :)




3 dagar

Scraphuset tänker lite extra mycket rosa denna månaden eftersom det är oktober och Rosa Bandet. De skänker dessutom 10 kr/bidrag som kommer in till deras tävling. Jättefin tanke tycker jag! Så här är min ROOOOSA layout, såklart med lilla prinsessan på. Bara 3 dagar gammal :)


Mums med smakis

Allt om scrap´s skissutmaning fick jag gjort häromkvällen. Gillade upplägget på skissen!
Lillan har ganska nyss börjat med små portioner av mat och det måste ju scrappas :) Tack så mycket för inspirationen!



You are so loved

Hobbyworlds utmaning denna månaden hoppade jag på så fort jag såg den. Jag som älskar att kladda med färger! Utmaningen var att inte använda några mönstrade papper alls, och det gillar ju jag :)


60 m

Killarna var nyligen på sin första friidrottstävling, och yngste sonen deltog i 60 m. Han tyckte det var jättekul, och det gav lite mersmak! Såklart måste jag scrappa ögonblicket! En liten butik har en skisstävling i oktober och jag tyckte den skissen passade min friidrotts-LO :-)


lördag 5 oktober 2013

Laugh

Det blev faktiskt trots allt en LO gjord i går, kändes skönt att få komma in i pysselrummet och få till någonting :) . Den här LO´n är gjord efter denna veckas skiss på Veckans skiss.
Håller mina tummar att jag kommer mig in i pysselrummet i kväll också, vill ju så gärna :)